Break 2#

1. ‘Halo’ by Beyonce is very hantu.

2. Afiq dah pandai buat muka teduh. Mesti ikut ayah dia. Nak gerak bangkit pun liat. Dia juga cukup rajin mengemas rumah. Habis rumah tok dikemas atas bawah.

3. Airil sudah ada ciri-ciri Spongebob seperti abangnya.

4. Adam ajak Mak Lang pi rumah. Katanya di bilik dia ada ‘lampu berteknologi’. “Mak lang tak larat la nak sampai rumah Adam. Adam datang la kayuh basikal mai rumah tok.” Adam jawab, “Aduhhh Mak Lang kalau macam tu Adam kena bawak bekal 80 botol air lah baru sampai rumah tok.” Hahha.

5. Muka Atif belum tengok lagi. Hai awal benor kamu nak keluar ye?

6. Amrita Rao is super hot. Tak larat gelak aku tengok Vivaah. I know Mamal tengok mesti dok imagine sorang-sorang. Muahhaha. No guessing who the Shahid Kapoor is. 😛

7. Pi hantar barang Id sama ayah. Id membalas dalam SMS, “Kem salam sama pakcik hensem kat sebelah ye.” Dey, ayah aku pun hang nak sapu ka?

8. Agak disappointed that Livpool can’t make it to Malaysia.

9. Sangat suka kerana tiket bola di Malaysia is dirt cheap. Tiap-tiap minggu aku pi Stadium macam ni.

10. Pi rah Selangor setakat tibai Polis (iaitu pasukan tercorot dalam liga), takde maknenye.

11. The bombing in Indonesia: so not cool. TBH case: even uncooler.

12. Macam nak BBQ esok. Nak ajak adik pi pasar beli udang la esok.

Tertutup sudah pintu
Pintu hatiku
Yang pernah dibuka waktu
Hanya untukmu.
Kini kau pergi
Dari hidupku
Ku harus relakan mu
Walau aku tak mau ~ Matahari, Agnes Monica

Advertisements

4 thoughts on “Break 2#

  1. amal says:

    hahaha weh, nk tgk bola sound. walaupon aku tak minat, aku bleh jadik tukang sorak aka jerit yang paling berjaya.. lalalala… tp ko kene update aku nama players setiap seploh minit la.. muwahahahah

  2. NoRE says:

    memang btol lagu Halo tu berhantu!!!! lepas i dengar lagu tu i rasa nak lempang muka lelaki itu (you-know-who).hahahahah

  3. NoRE says:

    memang btol lagu Halo tu berhantu!!!! lepas i dengar lagu tu i rasa nak lempang muka lelaki itu (you-know-who).hahahahah

    eh.anda dah dapat tau dapat spital mane?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s