Edisi Gambar

Gambar-gambar birthday (s), gambar-gambar potluck, gambar anak sedara.
Mengikut kronologi.

) Tengkiu solhaa n yanti.

Theme bola. I appreciate it, you girls 🙂 Tengkiu solhaa n yanti.



Saya, dia, dan nasik pilaf. Cinta tiga segi maha hebat.

Saya, dia, dan nasik pilaf. Cinta tiga segi maha hebat.



Merenung masa depan.

Merenung masa depan.



Jurufoto menjual lesung pipit.

Jurufoto menjual lesung pipit.



I know what you did last winter.

I know what you did last winter.



Maksud tersirat??

Maksud tersirat??



Waris terdekat Kak Rika.

Waris terdekat Kak Rika.



Makcik tukang masak kenduri kahwin.

Makcik tukang masak kenduri kahwin.



Bilik Pavs yang very the toasty and warm. Sigh...

Bilik Pavs yang very the toasty and warm. Sigh...



Makanan omputeh yang sungguh leceh. Bagus goreng nasik senang.

Makanan omputeh yang sungguh leceh. Bagus goreng nasik senang.



)

Selamat Datang, Muhamad Airil Hairi 🙂

We fight and love so much sometimes
I get confused of who we are
Maybe if we just stop and chat and
It will find out who we are ~ Q-Tip & Raphael Sadiiq, We Fight/We Love
Advertisements

8 thoughts on “Edisi Gambar

  1. rbs says:

    cupcakes sangat comel! very the skilled lah your kawan2. kucing pun comel jugak. muhamad airil hairi SANGAT comel.

    and you are also comel of course, miss. 😉

  2. cute cuppies!!!! terer kwn2 u buat. i tau maksud tersirat bath set tu; maknanya nak suruh u selalu mandi.hahahah.peace babe! and ur nephew sangat la cute yang amat! macam abang dia juga.

  3. Eddie says:

    Kucing itu agak fake lah,cam patungjeee..

    Tapi tukang masak tu melihat ke gayenye,mmg telented..aku booking ko masak kenduri bebudak kampung aku sunat cuti sekolah ni boleh??hhehehe

  4. rbs: diorg mmg super talented, kucing itu mmg pandai berlakon dan airil dan saya mengucapkan terima kasih 😀

    yunayuni: yep, yep. another addition to the tadika rumah tok. and the cat mmg pandai posing.

    amal: best friend punya pasal count me in. at least it’s better than bagi bunga telur. *shudders*

    mary: thank youuuu. you and kak rika can tag team. she has 20 of them back home. dundunnn.

    ctdalilah: auwww malu nyah! wahhahhaha. i bet selipar lagi besar dari kaki tu yang such a major turn on, huh? muehhehhe.

    nore: wahhahha i mandi hari2, ok? berapa kali sehari tu je yang up for debates. muehhehe. eh aunty dia tak cute ke??

    eddie: zasss itu dia pengkritik professional. muahhahha. bulehhhh on aje. ko nak aku sunatkan skali pun ok. kontek je. wahhahha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s