Six loaves of bread

I love Queen Rania, one of the few royals who earn their respect. Check out her Top 10 Reasons on her YouTube Channel, which was hilarious. Beauty, brain and comical, what more can you ask for in a woman? She bagged the You Tube Visionary Award for her outstanding Send Me Your Stereotype Segment. If you’re too lazy to google it up, I’m nice enough to paste the video here for you. Give it a try.

And happy 24th kepada manusia ini:

Woi kami cilok gambaq hangpa dr FS sorry naa

Woi kami cilok gambaq hangpa dr FS sorry naa

Dunia, ini sepupu saya Aliff Azizan. Saya tak pasti nama dia dieja dengan satu atau dua ‘F’. Dia merupakan seorang drug analyst yang berkhidmat dengan gomen di ibu negara. Saya pun kurang pasti apa deskripsi kerja beliau. Adakah menganalisa dadah mana yang lebih masyuk: yaa baa atau ganja biasa. Yang pasti saya tahu sekarang poket dia agak kencang kerana bila tiba musim cuti dia selalu tak pernah lekat di rumah.

Walaupun duit dia lebat dia masih tidak ketinggalan untuk mengetuk sepupunya yang kayap ini. Hangpa tunggu laa ada rezeki ada laa presen hangpa dalam postbox tu.

Oh ya dia juga single. Sesiapa yang ingin masuk line sila hubungi saya untuk keterangan lanjut. Hahha.

The week went by pretty much uneventfully. Oh yes did I mention I took up another route to go to class last week? Another day another park, pergh, gile laa gaya hidup sihat. Tak jugak sihat tera mana, jalan pi balik around 7km, on the way balik singgah kedai beli 5 donut. Wolfed down in a matter of 20 minutes while watching daily CSI. I know, I’m the man.

Go to the white light...

Go to the white light...

Pompuans in Gagarina Park (If you haven't guessed, name after Yuri Gagarin).

Pompuans in Gagarina Park

I know, not exactly the type of women you were anticipating to see while taking a stroll at the park. Hahha. If you haven’t guessed it, the park is named after Yuri Gagarin. Don’t ask me who Yuri Gagarin is or I’ll shoot you.

Ini pulak, introducing Kak Rika’s latest offspring, Zara of the British shorthair breed. Yes, unmistakably named after the famous clothing brand. No Gap and Guess for a baby name, ok? I tried giving off Olga, Yulia, Valia and a few other Russian names for her to use, but to no avail. So I Russian-ized the name and came up with my own nick for her: Zarachka.

Hobi semasa Zarachka: memanjat bahu si mama dan menjadikan beliau sebagai teksi. Sekarang Zarachka menambah koleksi pengangkutan awamnya dengan menjadikan Aunty Laily sebagai van sapu.

Zarachka juga merupakan seekor makhluk Tuhan yang bertakwa. Suka bergomol dengan sejadah yang ditinggalkan dan juga suka duduk menjilat bulu berdekatan dengan Al-Quran di atas meja.

Kucing yang bertakwa.

Kucing yang bertakwa.

Sekiranya anda berasa bosan pada hujung minggu ini, silalah ringankan bontot anda dan bawalah diri anda ke TGV berhampiran untuk menonton Madagascar 2. Tak payah sangat tengok Quantum of Solace, saya masih tidak faham konsep berapa banyak ketenangan yang diperlukan dalam filem James Bond. Saya juga tidak suka Daniel Craig yang poyo.  Nobody does it better than a bunch of New York Zoo mammals on an adventure of the lifetime: flying on a slingshot plane, surviving a nosedive, meeting an old geriatric (old has to be mentioned twice) enemy and finally finding themselves right back at home.

I hate to give out spoilers but can’t resist mentioning interspecies relationship and marriage to an inanimate object are the best thing this movie has pulled so far. For real, if you are in need of a good stomach cramp, go and watch this.

It’s a good day to watch the snow, y’all. Enjoy.

(Safety demonstration given in the Madagascar plane)
Private: In case of a loss of oxygen, please place your masks over your faces to hide your terrified expressions from the other passengers.

Advertisements

8 thoughts on “Six loaves of bread

  1. moto moto..hahahha..that cartoon membuatkan aku sakit perut same gusi last friday…

    Another kitten again???boleh buat pusat ternakan kucing bersepadu dah umah ko tu weh. Make sure the kittens tak buat penempatan haram kat umah neighbor ok.

  2. rbs says:

    sangat sukaaa madagascar sebab sangat sukaaaa king julian yang comel eeee nak cubit2 rarrrrr.

    haha. creepy tak?

    cousin awak nampak mcm eligible jugak yeeee. unfortunately i suppose i shall have to stick with my own mister for now. too baddddddd

  3. alaaaaa….tak aci,mary spot him first.hahaha(although i dah mention abt how good looking he is kat ym,hahaha)

    mary,i dah chop dulu.wahahahahah

    Babe,lately i rase mcm i’ve been drugged la,is it possible to have your cousin (ehem,kacak cousin) analyse what type of drug clotting inside my body nih? wahahahahaha. i nasihatkan you pukul i skrg.

  4. mary, nore: my cousin? hot? well he does have his share of female admirers since dari skolah lagi and i have in-depth experience as a posmen so you can rely on me. hahhaha.

    eddie: one sentence for you: i’ll make sure the kitten won’t pee at the fusebox. muehhehe.

    rbs: hahha down, girl! i love king julian ang skipper! cute tak bleh blah!
    ehhh takde takde stick to your mister okay. jgn mengada. hahha.

    miss aida: i hear you. i hope we have more royals like her in malaysia.

    kak tiha: hahha you have to see it to believe it. and tips from madagascar very valid. hehhe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s