25 More Days

1. Went to Kontan to fetch Masy for Sakeenah and Mashkur’s kenduri, so nak jadi cerita her 7-month pregnant sister went into labor so kensel tak jadik laa Masy turun KL. I feel for you, Eddie. 😀

2. Merempit ke TC with Masy and Id. Too bad this time around didn’t run into Faisal. That’d be awesome.

3. Bg Meir cakap to Id and Masy over lunch his only sister is ganas and a tad bit different from other girls cause influenced by three brothers. Bad thing, I know. But I don’t know if I were crazy or demented but he said it with a hint of pride in his voice. No, not about his only sister being ganas, but his only sister being different? Hahha, I don’t know.

4. Met up with Amal to give her present over lunch. Happy 24th, babe! Sumpah aku pening nak pi KLCC la ni. Kalau buleh nak shopping kat Wah Seah cukup la.

5. Afiqq is a certified user-friendly baby pasal uncle otai tocang tinggi misai lebat jumpa dalam lif pun buleh senyum and layan sembang Afiqq.

6. Adam pi dok ngan Mak Ngah dia so missing the little fella.

7. Aku tak pi pun tgk Chelsea. Adik demam, Id ada hal. Igt ada laa letak kat SuperSport. Skali maha hansepnya takdak. Game Guangzhou buleh pulak tayang. Mak aku pi report ngan Kak Hani next day, “muka moyok je. Merajuk takdak bola. Tidoq pun awai.” Seb baik ada reporter. Time kasih reporter! You know who you are. Hahha.

8. I find bila strangers eg. drebar teksi, adik-adik mat remp bertanya ‘Dah kawen ke belom?’, it’s easier/jimat masa to jawab:
a – dah kawen dahhhh (digunakan waktu naik teksi tadi. One lie led to another. Hahha, but who cares, ney?) 
b – dah anak sorang laa dik oi. Ko nak ngorat lagi?
Serious, I have a more pleasant time pegi kedai belakang sambil bawak Afiqq or Adan daripada jalan sensorang. Lebih aman, lebih tenang, tanpa pencemaran bunyi. Hoho.

9. Lagi 25 hari balik Kampung Simferopol. Oh, woe.

Advertisements

One thought on “25 More Days

  1. hahaha..watpe feel sad and sorry,minggu ni still ade ma,and im gonna give my best soh die dtg jgk this week.

    About chelsucki,too bad you miss solomon kalou live in action.die mmg tak dtg pn actually. tapi kalu ko kate joe cole encem,lagi encem scolari tau..hehhehehehe…sorry for the delay telecast, network congested..

    Ish ish ish, tu lah ko, kecik molek kekurangan zat, sampe mat rempit pn hengat ko budak sekolah lagi tau,tu yg depa dok peeeewwiittttje..

    25 days is not long..sighhhhhh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s