Kain Putih

I’ve heard the saying, “be proud of your doctor’s coat”. Sure, it may carry a certain dignity to it but to me, it brings on a stack of responsibilities I’m not sure I’m able to shoulder on yet.

I only wear my labcoat when absolutely needed to:
1 – dalam kelas. Duh. Tu pun tengok if the lecturer lepak blues so no need. Kalau takat Hygiene class tu takyah laa kot.
2 _ waktu exam. Hahha.
3 – waktu nak masuk spital cause the guards wouldn’t simply let outsiders enter.

Kalau ada manusia pakai labcoat merata-rata for eg pergi shopping or makan KFC kat Bintang, please laugh at their faces for me please cause weyh, pokoyo abesss.

Sebelum masuk spital or kuar, sorry laa nak pakai. I remember in first year some of us were so obsessed with the white garments sampai in between lectures pun pakai. Muahhahha.

Bila kita pakai labcoat, orang automatik assume kita doctors, sedangkan aku ECG RBBB pun tak baper ingat lagi. Very the bahaya you know, for eg a pakcik came to you, “doctor, my husband dia baru refer to cardio under dr. bla bla and now need to do echo and bla bla bla, when do you think I should come?”

Tak pun lagi satu senario “pakcik dah datang sini berapa puluh kali asyik bagi ubat sama je. Korang ni tak cukup duit ke nak bagi ubat lain? Dulu belajar habis ke main-main. Menyampah betul pakcik balik-balik ubat sama.”

Pakcik oi, bukan saya bagi prescription pakcik, sign saya tak laku lagi.

So kalau tak masuk klinik, no, no way, I won’t pakai labcoat.

Unless baju tak iron or tudung ada termercik sambal.

Hehhe.

Happy Friday, everybody.

Advertisements

6 thoughts on “Kain Putih

  1. rbs says:

    hahaha is it sad that i’m commenting not on the actual subject of your post, but an obscure cartoon reference? because pokoyo! my niece lovesssssssssssssss pokoyo (and kalau dok rumah tgh jaga budak2 tu i have to admit pokoyo is teramatlah layan-able. ahahahaha)

  2. LaiLy says:

    rbs: pokoyo is layanable, i agree. so are ben 10 dan dik cerdas. except for naruto versi melayu cause translation dia sgt sengal. “sennin gatallll!” i mean, wth? hahha

    miss aida: sokongggg. hahha jom later buat persatuan doctors malas pakai labcoat (PDMDL). i bagi you jadi the setiausaha agung. ok?

    DD: laptop pink? eww. hahha no way. high heels biru takkan terjadi cause i dont wear heels. 😀

    amal: aiseh dear… tu laa ko kerja teruk sgt. slow down a bit why dontcha?

    umar: hari2 je aku dok pakai labcoat kat sini haa… takpe tahun dpn ko balik aku tong2 duit minyak ngan ko, ko jd drebar terhormat aku bleh? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s