Latest News

1. Semenjak dua menjak going to ED with Lei Peng, aku stay lama gila kat ED tuhhh. Everyday around 12-1pm baru balik. Hebat tak?

2. 29hb nak pi tgk Chelsea. Whose jersey should I wear? Kuning ka biru kalu?

3. Al-Fatihah for Allahyarham Datuk Ahmad Basri.

4. I hope you guys had the chance to catch last night’s debate: a mixture of hilarity with a pinch of idiocy. Dengan tak jawab soklan, facts bercanggah, sidekick yang tak-tau-laa nak-cakap-apa and personal attacks which doesn’t reflect professionalism at all. Cukup la setakat tu komen, karang lebih-lebih kena saman. Hehe.

5. Ana bagi cadangan baeeeekkk punya. Dia cakap masak lebih so dapat bagi sket kat my neighbor’s mom. Wahhahha. Tak bleh blah. Tapi akan dipertimbangkan.

6. Adam dah pun memberi teguran membina kepada Maklang yang menumpang mengaler buku Winnie The Poohnya. Afiqq pula masih mengasah bakat sebagai komentator cilik.

7. Hujung minggu ni pi Kontan tengok Yuni tunang. Jgn jeles ye Eddie kalu aku berkepit ngan awek hang. Huehuee.

8. Minggu depan juga mungkin akan meringankan bontot dan pi register untuk driving lesson. Ala, tak dapat dah nak bermanja-manja dengan drebar-drebar ku lagi. Pst Amal, I so want to ronggeng in your Saga. Bila lagi?

9. Rindu laa nak potluck ngan bebudak 504. Eh, dah jadi 604. Lupa.

Hope you guys are well.

Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you’re so hot that I melted
I fell right through the cracks
and now I’m trying to get back
Before the cool done run out
I’ll be giving it my bestest
Nothing’s going to stop me but divine intervention
I reckon it’s again my turn to win some or learn some
~ I’m Yours, Jason Mraz (Thanks, Ana!)

Advertisements

One thought on “Latest News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s