Updates

Lessee if I could do this in 10 mins; I’m hitching a ride with my bro to Putrajaya and we all know how he hates to wait.

1. I’m home!!
2. I’m a part-time babysitter. Charge tak mahal, buy me good food and I’m good.
3. Sapa-sapa rasa rindu ngan aku, kontek ler. Number lama yang 017 tu.
4. Final EURO ngokngek. Tapi tu cerita basi. Sekarang kita layan Mercedes Cup ngan Olimpik pulak ye.
5. I miss a lot of people.
6. Jumpa my neighbor balik. Nak ngorat but Yati tak approve. Oh well. Hahha.
7. Baca paper Utusan Malaysia baik untuk menceriakan hari anda. Ada je berita dalam negeri bagi orang gelak. Tak percaya, pi laa cuba.
8. My 21-year-old adik angkat dah nak kawin. Oh, pressure pressure.
9. Nanti laa ada masa, line and time boring-boring update lagi.

Conversation-of-the-day:

MakLang: Adam dah say sorry dengan tok tak pasal bagi tumpah air tadi?
Adam: Tak payah. Adam dah bagi Tok gelak so tak payah say sorry.

Advertisements

6 thoughts on “Updates

  1. eddie: sejak azali lagi. hahhaha. tapi yg ni maybe aku ngorat je kot. aku pun tgh boring nih. hahha.

    amal: thanks sweets! and thank you sebab amik aku jadikkan spouse ko malam tuh. hehhe. yep, you must come and see the both of them. dua2 kiut mcm maklang diorg 😀

    rbs: yep, lucky me! hehhe. about two weeks. are you in msia? maybe we could meet up and then bleh laa you story2 your cerita. ok tak?

    naz: heyyyyy youuuuu, miss you! yes, nak jumpa jugak! drop me a line laa with your contact number 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s