Spring Soiree

Life is uneventful lately. Just enjoying my second last spring with leisure walks to class, clad in lightweight cotton shirt while basking in the warmth of the wonderful weather.

Oh yeah, except for the fact that I cried TWICE last week. Sheesh. Jatuh my waterface. Semua pasal makcik lab tech yang screwed up my lecture attendance list. (I know I know, abeh skema laa nangeh pasal lecture attendance, but sakit hati tau tak?) Joo Ann and Pavala were true gems, they fought tooth and nails with the makcik (I was slumped on the nearby seat dah. Wahhaha. Drama is me), demanding to sort out the list themselves and when my name was found, makcik tu langsung tak mintak mahap. Dahla menjerit sedangkan aku mintak tolong abess sweet dah tu (rasanya la). Makcik2 tua kat sini aku tak tau nak habaq apa. Yang sweet tu seboleh-boleh nak peluk kita sampai patah tulang rusuk, yang menopausal tu kalu buleh nak microphone so boleh jerit kat semua orang.

Tapi mak ajar kalu orang kuangajaq ngan kita, kita buat baik ngan dia supaya dia terasa. So I said my thanks, smiled in my teary-eyed glory and blah. Seronok jugak la tengok muka dia yang tetiba rasa tak sedap hati. Hamik ko.

Kalu makcik tu were 50 years younger, sorry laa aku tak tinggal penampar sebijik.

Read the news lately? An MO’s mistake caused the death of a fetus. Tetibe I’m scared shitless to graduate. Damn.

Exams is looming and I’m spazzing.

Shiro-chan dah ada abang, Itsugo (wonder how abang comes after adik. The magic of adoption). Id’s the surrogate mother and she’s doing brilliantly thus far. Nanti-nanti laa post gambaq dua ekoq tuh. And don’t worry, I’m not getting any cats if my life depended on it. I’ll embrace motherhood with the real thing.

Speaking of which, I’ve yet to introduce the latest addition to Hj. Abu Bakar’s household.

Afiq has good taste: Keropi Keropi rules!

Quote of the day: “Tok, boleh tak bagi tau Adam cara-cara nak ambil hati babah supaya dia bagi Adam tengok kartun?” ~ Adam Mickhael, 5 years old.

Advertisements

7 thoughts on “Spring Soiree

  1. you and the Ukrainians seems to like each other..dahulunye abg polis and now makcik lab.hahhaha…he’s cute neh…10 times cuter than his makcik,thats for sure

  2. which news?ade link tak? i was too occupied with the letter from mahasiswa biasa in berita harian ~ so chomey la ur new nephew and dat qoute? damn priceless…

  3. amal: introducing afiqq haikal 😀 pressure aku pasni kena list nama anak start hurop A jugak. aku reserve AKMAL buleh? hihi. and i was very2 the sakit hati ok? better my tears than my palm meeting that makcik’s cheek 😀

    DD: yes yes, very emo week indeed. hahha. maybe afiqq’s cruising in that direction. we’ll see 🙂

    eddie: hansep lu. tapi takpe cause dia mmg lagi cute dari aku pun (bajet cute kejap. hehe)

    nore: isn’t he? hehhe. thanks!

    ctdalilah: http://www.utusan.com.my/utusan/arkib.asp?y=2008&dt=0514&pub=utusan_malaysia&sec=mahkamah&pg=ma_04.htm&arc=hive

    that quote just wins, doesn’t it? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s