Pada Suatu Petang Selepas Sendawa.

Kak Rika: Laily, somebody on the front door. A young guy.

I don’t know why for the life of me kalu ada a young guy at our door, he is automatically associated with me. Thankkksss, Kak Rika.

Laily: Dia nak apa? Jap2 I kuar. (grabs Kak Rika’s towel, cover kepala, and chalo to the door).

A young man in his mid-twenties, with a stern in a cute kinda way expression (sempat!) was at the door.

Young man: Why did it take you so long to open the door?

Pulak, aku pakai headphone laa sengal.

Laily: Lu mau apa?
Young man: I am a member of Militia (polis laa lebeh kurang, shows his police ID), here to ask few questions.
Laily: (telan air liur, trus tak jadi nak bajet macho) What?
Young man: (gestures to his card).
Laily: (takes her own sweet time reading every single thing on the card, including ‘If found, please return to bla bla…’ notice on the back).
Young man: (Taps his foot impatiently while waiting for me to return back his card) Do you live here?
Laily: Eh, tak la, aku tompang mandi je sini. Nah, I said, yes, why?
Young man: Saya nak carik orang. Nama dia Kutiaeva. Dia punya last known address adalah rumah ni.
Laily: Huh?
Young man: (probably thought my brain capacity really rivals that of a cat’s) Kutiaeva, kenal tak?
Laily: Tak la, encik.
Young man: Ko jangan tipu aku.
Laily: La, pulak dah. Nak tipu apa?
Young man: Sapa lagi dok sini? Berapa lama dah ko dok sini?
Laily: Saya dgn 3 lagi budak international students. Adalah nak dekat 4 tahun jugak.
Young man: Betul?
Laily: Encik ni karang saya tampar la jugak. Nah, I said, ye saya tak tipu. Ada muka penipu ke muka saya ni?

Staring game commenced. He narrowed his eyes, I narrowed mine.
I won cause he blinked. Haha.

Young man: Fine. Kalu mcm tu saya nak awak tuleh written confession kata awak tak kenal mamat Kutiaeva tuh.
Laily: La, apahal pulak? Saya takmo sebarang je main tuleh2 ni.
Young man: Takdelaa. Awak kata awak tak tau sapa mamat tu, jadi awak kena tuleh utk saya bagi kat mahkamah.
Laily: Saya tak nak masuk mahkamah! (Saya tak beli sunglasses lagi, nanti macam mana nak cover muka kalau masuk TV??)
Young man: (must really be resisting to slap his forehead) Takkkk, saya nak written confession awak je. Awak tak payah pergi mahkamah laa.
Laily: Biar betik, encik. Sapa Kutiaeva tu?
Young man: Orang.
Laily: Oooo, saya igt kucing. Nah, I said, tau laa orang. Sapa?
Young man: Awak tak payah tau.
Laily: Amboi (uttered completely in Malay, at which he looked up from his note with a bizarre expression on his face).
Young man: Nama awak apa?
Laily: Nak buat apa?
Young man: Nak tuleh report laa.
Laily: Apsal? Saya tak kata pun nak tuleh report.
Young man: (Tarik nafas dalam2). Saya nak tolong tuleh untuk awak, nak kata awak tak pernah nampak manusia yang polis carik tu. Ada pahammmm?
Laily: (sengih). Oo. Hehe. Ok.

Conclusions:
1) That was my second police report, the first in Ukraine. Nasib baik takde kena pi tido balai mcm Kat Slovakia. Kuss semangat.
2) Polis itu adalah comel, and it was fun to get him all riled up. Nasib baik dia tak gari aku.
3) Ada penjahat on the loose and we happen to share our address with his last known one.
4) So maybe in the future bakal ada penjahat will appear and ketuk pintu rumah kitorang.
5) Sudah agak takut sekarang.

Advertisements

8 thoughts on “Pada Suatu Petang Selepas Sendawa.

  1. ish2.. jagalah sis.. looks like u n ur housemates need to learn some martial art quick.. 1 mre thng if u wanna buy a sunglasses, buy like nichole richie’s one.. ala da big2 one.. dat looks hot on tv.. heh2.. j.k.. live well sis.. 🙂

  2. Tak tau plak ko pernah tido kat balai mase kat Slovakia.Ko buat ape arr kat sane,ngintai polis ekk..story cket…

    Klu aku jdi polis yg interview ko tuh,dah lame aku lempang ko,byk songeh..hehehehhe

  3. MNJ says:

    If i were the policeman, u r so going to jail. reasons;
    1. u took too much of ur sweet time looking at my id.
    2. u sengih2 too much making u the most suspected.
    3. u said, ‘amboi’ which probably means ‘bom!’

    haha..

  4. staind: i know taekwondo, tp lamak de laa sik pektis. hehhe. nicole richie’s shades is hot, maybe i’ll give it a try. hahhaha. you take care, dear adik 🙂

    eddie: hahhaha, takpeee la tu semua kisah silam. ada dlm blog lama aku. aku pun rasa kalu aku jadik polis tu pun aku akan melempang diri aku.

    nore: tak takk, mcm dima bilan. sila youtube dia. sigh….

    random blog stalker: insya Allahhh. you taking care oso aaa. 🙂

    amal: thankssss. not helping. 😛

    nodee: wahhahha, thankkssss jugak for your vote of confidence. 😛

    najib: thank God for small miracles 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s