Back!

Helluuuu, LaiLy in da house!!!! (jerit dalam gaya Fara Fauzana dalam konti. :D)

Saya sudah balik lhoo! Dah genap 11 hari dah dok kat umah: tido, makan, gi toilet, gi spital (wowww, rajinnyee), gi Selayang Mall, gi pasar malam dan konklusi yang dicapai dalam seminggu lebih saya berada di bumi Malaysia ni: I’m lovin’ it! Remember the list I pulled a few weeks back? I’m proud to say I’ve checked nearly 80% of it, except for the Sarawakian food and Amal’s durian (coz dia lokek. Hehhe).

So Blair has stepped down and replaced by Brown, then a bomb went off back in Glasgow. The hebat-ness. Such talent (some are top-notched neurosurgeons, man) wasted la macha.

And did you watch last night? The so-called football match? What was that la? 5-1? Seb baik aku tak pi. Buat buang duit minyak je. Just when I thought about being a little patriotic too…

I read the funniest article on Metro a few days back: Haram Solat Jumaat. The crowd is getting a little too desperate to get out of their responsibility it’s not funny.

Apa lagi nak habaq ni? Lama tak menuleh eden pun naik tak reti nak cerita apa.

Nanti-nanti la ada idea baru reti nak cerita apa.

Til then, mai la kita pi jalan-jalan cari pasal! (eh, cari makan! :D)

Advertisements

4 thoughts on “Back!

  1. nodee says:

    hi kakak. welcome back šŸ˜‰
    ada rezeki kita jumpa nak?
    just misscall me or sms ke ape yeh?
    DIGI – 757 9090

  2. miss aida: yes i did. wasted kan?

    nore: hehhe, am enjoying it! don’t worry šŸ˜€ but suddenly craving for keropok lekor la plak…

    nodee: got it, babe šŸ˜€ boleh je asalkan u blanje me k? šŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s